Modulis "Sākumizglītības skolotājs (4.-6. klase)": Valodu mācību joma: Angļu valoda, tās metodika II(Neklātienes,Vakara)(1),24/25-R

Studiju kurss ir paredzēts profesionālās augstākās izglītības bakalaura studiju programmas "Pirmsskolas un sākumskolas skolotājs" (Valodu joma: angļu valoda) studējošiem. Kursa mērķis ir dot studentiem iespēju turpināt pilnveidot savu profesionālās angļu valodas un starpkultūru kompetenci, apgūt zināšanas par angļu valodas mācīšanas metodēm, mācīšanās stratēģijām un paņēmieniem, mācot angļu valodu 4. - 6. klasēs, un rosināt studentus pilnveidot savu personīgo angļu valodas mācību metodikas filozofiju.
Studiju kurss sastāv no 24 seminārnodarbībām, kurās studenti pilnveido savu pedogoģisko un profesionālās angļu valodas kompetenci un praktiski pielieto apgūtās zināšanas un prasmes, kuras ir nepieciešamas sākumskolas skolotāja ikdienas darbā angļu valodas stundās 4. - 6. klasēs.
Studējošo patstāvīgais darbs iekļauj sagatavošanos seminārnodarbībām; prezentāciju, rakstu darbu un metodisko materiālu sagatavošanu par attiecīgajām tēmām; iegūto teorētisko zināšanu pielietojumu praksē, veidojot uzdevumus attiecīgo valodas kompetenču attīstībai.