Workshop / Saloon and Enterprises Designing (study project)(1),24/25-P

Studiju kursā studenti tiek iepazīstināti ar produkcijas sortimenta un plānotā apgrozījuma pamatojumu, tehnoloģiju analīzi un izvēli; vertikālās integrācijas iespēju izpēti; procesa un produktu/pakalpojumu, tehnoloģisko iekārtu, ražošanas operāciju un iekārtu izvietojuma variantu izpēti. Tiek iztirzāta produkta projektēšanas metodes izvēle, gatavo produktu krājumu politika, ražošana uz noliktavu, uz pasūtījumu, galīgā tehnoloģiskā procesa pāreju un savstarpēju saišu izvērtēšana; iekārtu izvēle un izvietojuma plānošana. Studenti tiek iepazīstināti ar darba patēriņa mērīšanas metodēm, nepieciešamo personālu, prasmju līmeņa raksturojumu, darba vietas ergonomisko analīzi, izejmateriālu un palīgmateriālu patēriņa aprēķiniem.