Procesu vadība (studiju projekts)(1),19/20-R

Studiju projekts „Procesu vadība” aptver kop(starp)nozares Visaptverošā kvalitātes vadība vispārīgo/kopīgo un specifisko zināšanu radoša piemērojuma praktisko iemaņu/prasmju mērķtiecīgas pielietošanas pratības, lietderīgas jaunveides, grupdarba un efektīva vadījuma spēju pielietošanas, izkopšanas un jaunveides rīcību apguvi un pilnveidi tehnisko/tehnoloģisko procesu vadības projektēšanā noteiktā ražošanas nozarē.
Procesa vadība ietver klientu, piegādātāju/saņēmēju vajadzību un ieguldījumu/rezultātu analīzi, resursu un rīcību/norišu izpēti, kvalitātes, drošuma/drošības un ilgtspējas no(iz)vērtējumu, kuru veidojumu nosaka pamatdarbības, atbalsta un vadības procesu saturs un nozīmība nozarē.
Procesa vadības projektēšanā pēctecīgi nosakām: procesa vadītājs, procesa mērķi/rezultāts, robežnosacījumi, mērķgrupa, shēma/apraksts, raksturotāji, piln(jaun)veidojumi.
Praktizēšanā projektēšanā/pētniecībā iekļaujas Procesa vadības projekta nozares tematikas ieceru/nodomu, mērķu/nostādņu un satura/termiņu izveide, radniecīgo projektu analīze/vērtējums, izpētes/jaunrades darbu īstenojums, projekta dokumentu/pašvērtējuma un īsskates izstrāde, projektēšanas noslēgums un aizstāvēšana / novērtējums.