Bakalaura darbs(Neklātienes,Vakara)(1),13/14-P

Bakalaura darbs Visaptverošā kvalitātes vadība aptver studijās, praktizēšanā un pētniecībā apgūtos rezultātus, atbilstoši bakalaura kvalifikācijas raksturojumam. Darbs apliecina praktiskas zināšanas, lietderīgu prasmi un lietišķu rīcībspēju kvalitātes vadībā un pilnveidē, procesu un tehnoloģiju efektīvā vadībā, atbilstības nodrošināšanā un novērtēšanā. Bakalaura darbā izkopjas praktizēšanās pētniecībā un inovācijā iemaņas kvalitātes nodrošināšanā, novērtēšanā un vadībā.
Bakalaura darbu izstrādā profesionālo studiju Visaptverošā kvalitātes vadība (TQM) bakalaura studiju cikla noslēgumā, atbilstoši Eiropas kvalifikāciju ietvara 6.līmeņa Kvalifikācijas raksturojumam: EQF 6 TQM. Padziļinātas zināšanas ražojumu, procesu kvalitātes nodrošināšanā, novērtēšanā un vadībā. Paaugstināta meistarība tehnikas un tehnoloģiju pilnveidē un inovācijā. Plaši izkoptas spējas iekļauties sarežģītu projektu izstrādē, uzņemties grupdarba vadības pienākumus.
Bakalaura darbu programmā Visaptverošā kvalitātes vadība izstrādā apkopojot, paplašinot un padziļinot studiju projektos / darbos paveikto vai to vērienīgi veic citā izvēlētā tematikā, atbilstoši studējošā iecerētai turpmākās darbības jomai.
Bakalaura darbs veidojams Praktisko pētījumu metodoloģijā DMAIC, kas nodrošina mērķtiecīgu tematikas teorētisko un praktisko izpēti, ieteikumu un ierosinājumu lietderības novērtējumu, kā arī pilnveides un jaunveides pasākumu vērtīguma pamatojumu, pētījumu un izstrādes pēctecīguma izvērtējumu. Darbā mērķtiecīgi piemērojama kvalitātes tehnoloģija un instrumentārijs.