Ievads specialitātē(1),19/20-R

Studiju kurss „Ievads specialitātē” aptver kop(starp)nozares „Visaptverošā kvalitātes vadība” profesionālo zināšanu, prasmju un spēju izvērstāku izzināšanu, kā arī praktizēšanas iemaņu apguvi ievirzes/rosinošās lekcijās, patstāvīgā un grupdarbā, tekstu un attēlu sagatavošanā, dokumentācijā un prezentācijā.
Eiropas augstākās izglītības telpas pamatnostādnes profesionālās studijās, mūžizglītībā un praktiskā pētniecībā, kvalifikāciju ietvars, mobilitāte un darbiespējas/nodarbinājuma paaugstināšanas pasākumi, nacionālo sistēmu harmonizācija un augstākās izglītības attīstības stratēģija nākotnē.
Jaunā studiju rezultātu pieeja – radošo zināšanu, lietderīgo prasmju un efektīvās vadības spēju kopuma, ko studējošais apguvis attiecīgā studiju/kvalifikācijas ciklā.
Jaunais studēšanā sakņojošais stils – studijas mācībspēka vadībā, mācīšanās tīklā/bibliotekā, saziņa ar citiem studējošiem, praktizēšanās ražošanā, grupdarbs klasēs/centros, mācības kvalifikācijas kursos, patstāvīgās studijas, tālmācības.
Profesionālās valodas, dokumentu rakstības un pārskatu prezentācijas pratība, individuālā un grupdarba prasme un pilnveides spēja.