Maģistra darbs ar projekta daļu(1),18/19-P

Maģistra darbs ar projekta daļu parāda studijās, praksē un pētniecībā apgūtos rezultātus atbilstoši maģistra studiju līmenim. Darbs apliecina pilnvērtīgas zināšanas, augstvērtīgu prasmi un lietišķu rīcībspēju kvalitātes vadībā un pilnveidē, procesu un tehnoloģiju efektīvā vadībā, atbilstības novērtēšanā, drošuma un ilgtspējas pilnveidošanā. Darba izstrādes procesā tiek attīstīts radošums un jaunrades lietišķās iemaņas, kā arī tiek piedāvāti risinājumi kvalitātes, efektivitātes un produktivitātes paaugstināšanai uzņēmumos.
Darbu izstrādā profesionālo studiju noslēgumā atbilstoši tam izvirzītajām metodiskajām prasībām. Studentiem jāparāda zināšanas procesu projektēšanā, tehnoloģiju un ražotņu vadībā, prasme kvalitātes nodrošināšanā, operacionālā un organizatoriskā vadīšanā, spējas īstenot jaunrades lietišķās iemaņas, efektivitātes un produktivitātes paaugstināšanas spējas, drošības un ilgtspējas pilnveidošanas prasmes.
Darbu izstrādā izvēlētā tematiskā virzienā, atbilstoši studējošā iecerētai turpmākās profesionālās darbības jomai. Darbi, kas skar pilnveides pasākumu praktiskās īstenošanas, pilnvērtīgāku produktu, produktīvāku procesu, efektīvāku sistēmu veidošanu, izstrādājami praktisko pētījumu metodoloģijā DMAIC.